Știri și evenimente

Serbare Organizata de Scoala Generala Budesti, cu ocazia zilei de 8 Martie
08-03-2016

Serbare Organizata de Scoala Generala Budesti, cu ocazia zilei de 8 Martie

Cu ocazia zilei de 8 martie, Scoala Gimnaziala Budesti a organizat o serbare in parteneriat alaturi de Caminul Cultural Budesti, cu tema "Femeia si rolul ei in societatea contemporana". Ocazie cu care Primarul Comunei, Tamas Vasile Liviu a impartit flori cadrelor didactice si mamelor prezente la serbare.

"Daruind vei dobandi"
20-03-2014

"Daruind vei dobandi"

Cu prilejul anului omagial Euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii) si a anului comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni se desfasoara concursul national de proiecte duhovnicesti"Sfanta Euharistie-Lumina Vietii Crestine",Parohia Ortodoxa Romana Sarbi va participa la acest concurs ce se adreseaza copiilor,preotilor si profesorilor de religie implicati in Programul catehetic "Hristos impartasit copiilor,cu proiectul educational misionar-filantropic "Daruind vei dobandi".

A inceput scoala
16-09-2013

A inceput scoala

Dragi parinti, bunici si copii, astazi este un moment important pentru fiecare dintre noi, cand traim impreuna emotia si bucuria revederii. Inceputul noului an scolar aduce si speranta unui an mai bun. Mult succes elevilor in noul an scolar.

Primăria Comunei Budești are un nou site!
19-02-2013

Primăria Comunei Budești are un nou site!

Inaugurăm noul site al Comunei Budești. Vă așteptăm să-l vizitați și să lăsați o impresie generală. 
Vă mulțumim!

Înapoi

Chestionar

Ce parere ai despre noul site?

Foarte bun

Bun

Necesită îmbunătățiri

Prost

Foarte prost

Votează